Zonnepanelen zakelijk laten installeren

Zonnepanelen installeren zakelijk; hoe werkt dat? Dat is wat veel ondernemers zich afvragen, want niemand zal het ontkennen; duurzame bedrijfsvoering is de toekomst. Zowel kwesties rondom klimaatverandering als de onzekere energieprijzen zorgen dat steeds meer ondernemers het heft in eigen hand nemen door groene zonnestroom op te wekken. Start hier met het verduurzamen van je zaak; de wereld is je dankbaar en je hoeft niet meer te vrezen voor je energierekening. Sterker nog, je haalt hier op diverse fronten extra voordeel uit!

Offerte aanvragen

Zonnepanelen installeren?

Geheel vrijblijvend advies en gratis offerte
Offerte aanvragen

Goede redenen voor zonnepanelen installeren zakelijk

Als je een bedrijfspand beheert, dan heb je te maken met aardig wat kosten. Een van de grote kostenposten is je energierekening. Je zult vast al ervaren hebben, dat deze steeds hoger wordt. Hoe kun je hier weer grip op krijgen? Het antwoord is; zonnepanelen installeren! Hierdoor creëer je je eigen ‘zonnestroom centrale’ en word je baas over je eigen energie! Je laat je niet meer gek maken door de wisselende prijzen van energieleveranciers en je verdient je investering snel terug. Wek je meer energie op dan je verbruikt? Dan ontvang je daarvoor een terugleververgoeding. Bovendien wordt je pand hierdoor ook meer waard.

Subsidies en belastingvoordelen

Investeren in zonnepanelen installeren voor je zaak is een slimme zet. Daarbij kun je ook je voordeel doen met subsidies en belastingvoordelen. Er bestaan namelijk subsidies voor ondernemers die investeren in zonnepanelen. Bedrijven die grootschalig zonnestroom willen produceren, kunnen bijvoorbeeld een beroep doen op SDE++ subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie). Ook kun je als ondernemer bij zonnepanelen installeren zakelijk de btw over de panelen terugvragen, zoals je dat voor al je zakelijke investeringen doet. Zonnepanelen installeren zakelijk is een investering die op vele fronten loont.

Zakelijke zonnepanelen; jouw vragen beantwoord!

De overstap naar duurzame energie door zakelijke zonnepanelen te installeren, is natuurlijk wel een grote sprong. Voor veel ondernemers voelt het als een sprong in het diepe. Waar moet je op letten? Welke panelen moet ik hebben? Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig? Verdien ik mijn investering wel snel genoeg terug? Het is niet vreemd als je met veel vragen rondloopt. Daarom kun je rekenen op de service van eigenzonnestroom.nl, dé specialist in zonne-energie. We brengen je in contact met een professional in zonnepanelen installeren voor de zakelijke markt in jouw regio.

Zonnepanelen service van A tot Z

Onze expert in zonnepanelen installeren voor zakelijke doeleinden kan je helpen met het volledige proces. Hier komt namelijk heel wat bij kijken. De zonne-energie specialist helpt je met:

 • Controleren van de dakconstructie
 • De juiste zonnepanelen kiezen
 • Het berekenen van jouw opbrengsten
 • Advies voor een optimaal rendement
 • Aanvragen van subsidies
 • Opstalverzekering, netcapaciteit en vergunning
 • Vakkundig installeren van zonnepanelen
 • Technisch management en onderhoud

Wist je trouwens dat er binnen de wereld van zonnepanelen installeren voor de zakelijke markt nog meer interessante mogelijkheden zijn, zoals zonnepanelen leasen en bedrijfsdaken verhuren? Vraag er eens naar!

Meer weten over zonnepanelen installeren zakelijk?

Blijf niet langer met je vragen en twijfels rondlopen over zonne-energie opwekken voor je zaak. Schakel in plaats daarvan de raad en daad in van een expert in zonnepanelen installeren voor de zakelijke markt. Samen kijken jullie naar wat de beste oplossing is in jouw specifieke situatie. Je bent gegarandeerd van vrijblijvend advies en een gratis offerte op maat.

Zonnepanelen installeren

Meer informatie over

Zo simpel werkt het

 • Plaats jouw aanvraag
  Makkelijk en binnen 2 minuten

 • Ontvang de vrijblijvende offerte
  Neem deze rustig door
 • Offerte akkoord?
  Plan direct een afspraak in!

Geheel vrijblijvend en gratis!